vineri, 30 martie 2018

Scrieți despre gândurile și sentimentele dumneavoastră


30 martie 2018

Nu este ușor să separi grâul de neghină ... nu este ușor să separi gândurile de sentimente. Tot acest proces de introspecție început în această săptămână, ne pune în dificultate. Pe de o parte avem nesiguranțele obișnuite legate de recunoașterea propriului potențial. Apoi avem nedumeriri legate de ce facem cu acest potențial, dacă nu gândim bine, dacă nu simțim ce ,,trebuie”, dacă totul este doar o ,,apă de ploaie” și sperăm degeaba că ceva frumos se poate întâmpla în viața noastră!? 

Mihail ne spune că acum putem observa care este modul obișnuit prin care ne subminăm potențialul. Dacă ne poziționăm în rol de observator și suntem atenți la modul prin care mintea ne sabotează, vom putea înțelege că acest proces de introspecție se cere continuat. Cel mai eficient mod pentru a ordona gândurile și a înțelege sensul lor, este scrisul. Este important să nu renunțăm ci să luăm un caiet pe care să-l transformăm în Jurnal și să începem să înșirăm tot ceea ce ,,curge” neobosit și de cele mai multe ori incoerent în mentalul nostru. Astfel, putem obține o viziune de ansamblu și putem găsi soluții practice pentru a depăși dificultățile.

De asemenea, este un moment prielnic pentru a vă apuca de învățat o limbă străină, de scris o carte sau de redactat articole tematice pentru anumite reviste sau chiar să vă înscrieți la cursuri de citire, memorare și reproducere rapidă prin scris, scris caligrafic, etc. 

Rugăciune:
,,Îți mulțumesc că m-ai ajutat să mă conectez la creativitatea și înțelepciunea dăruite mie de Dumnezeu, încât să mă pot exprima clar și să culeg sugestii, binecuvântare și vindecare.”
Așa să fie și așa este!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu