luni, 26 martie 2018

Mihail, îngerul ghid și protector

26 martie 2018

Azi, Mihail este foarte aproape de noi și ne vorbește prin îngerii noștri păzitori. Este o zi minunată și numai bună pentru a ne întoarce la sufletul nostru de copil. Vă îndeamnă să vă amintiți care au fost experiențele voastre din copilărie și în ce fel ați fi avut nevoie de adulții din viața voastră. Faceți asta pentru a înțelege care sunt nevoile unui suflet de copil tocmai pentru a vă poziționa altfel față de copiii din viața voastră. Indiferent despre cine este vorba, copiii voștri, copiii prietenilor voștri, copiii cu care lucrați sau poate un copil din blocul în care locuiți ... orice copil are nevoie de un înger. Evident că fiecare copil are îngeri păzitori care îi protejează și ghidează însă azi este vorba despre a fi voi ingeri pământeni pentru copii. O îmbrățișare, o mângâiere pe cap, o apreciere sunt forme de a interacționa azi cu copiii.
Este o zi în care vă puteți analiza ca părinți, vă puteți planifica să deveniți părinți, puteți iniția procedurile pentru o adopție sau puteți să vă implicați mai mult ca bunici în a fi suportivi cu copiii voștri în relația cu copiii lor.
Lăsați grijile referitoare la copii deoparte. Ei au protecția îngerilor și este important să luați în considerare acest aspect. Dar, o rugăciune adresată îngerilor este întotdeauna bine venită:
,,Vă rog să mă călăuziți cum să cunosc cele mai bune căi de a fi un părinte bun și un adevărat model pentru copiii mei și ai altor oameni. Mulțumesc”

Unii copii s-au întors în ceruri mult prea devreme și vor să transmită părinților lor pământeni că sunt bine și, de acolo de unde sunt, le trimit acestora iubire și liniște sufletească.
Așa să fie și așa este!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu