marți, 27 martie 2018

Mesajul lui Mihail - Urmăriți-vă atent intenția stabilită

27 martie 2018
Închideți ochii și vizualizați-vă în timp ce vă desfășurați activitatea profesională. Vă place ce vedeți? Vizualizați-vă în timp ce vă trăiți viața prin diverse activități. Vă place cum vă simțiți?

Azi aveți nevoie de un astfel de moment de introspecție. Unde sunteți pe cărarea vieții, cât de mult vă place ce faceți, ce satisfacții profesionale și financiare experimentați, cât de împliniți vă simțiți cu ceea ce faceți!? Sunteți entuziasmați sau triști, vă simțiți împliniți sau copleșiți, vă simțiți în siguranță sau trăiți cu grija zilei de mâine?

Orice dorință aveți, cel mai important aspect pe care trebuie să-l aveți în vedere este faptul că aveți nevoie de focalizare. Luați o foaie de hârtie și creionați un vis pe care îl aveți. Nu vă fie teamă să visați. Toate lucrurile mărețe din lumea asta au fost inițial vise de care unii au râs și pe care le-au crezut imposibile. Aceste vise au devenit realitate pentru că cei care au avut curajul să le exprime, au avut și credința că ele sunt realizabile. Tot ce au făcut a fost să se focalizeze asupra lor și să le parcurgă pas cu pas până ele au devenit ,,miracole” ale lumii. Voi credeți că puteți naște astfel de miracole!? Dar până la urmă ce sunt miracolele? Sunt evenimente pentru care mintea nu  poate găsi o explicație rațională. Deci, dacă mintea nu cunoaște înseamnă că nu se poate!? Oare asta credeau și cei care au călătorit în spațiu, sau cei care au contribuit la dezvoltarea științei și tehnologiei? 

Haide, care este visul tău? Scrie-l pe hârtie pentru că eu, Mihail, îl voi lua și îl voi duce acolo unde îngerii pot aranja materializarea lui. Pentru ca tot ce face parte din planul tău divin să ajungă la tine. Tu ce faci pentru asta?

Rugăciune:
,,Mulțumesc Arhanghele Mihail, că m-ai ajutat să mă focalizez asupra viziunii și intenției mele lăuntrice. Te rog să mă călăuzești să scap de orice temeri sau îndoieli, să-mi dai încredere și curaj să acționez pentru împlinirea visurilor mele.”
Așa să fie și așa este!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu