miercuri, 28 martie 2018

Cereți Arhanghelului Mihail să vă ajute în această situație

29 martie 2018

Niciodată nu este prea târziu să cerem sprijinul îngerilor. De altfel, cele mai dificile momente din viață, cumva ne activează dorința de a fi mai aproape de Divinitate și de suportul spiritual. În conștiința noastră, cea mai accesibilă abordare a Divinității este prin intermediul îngerilor. Cei mai apropiați îngeri sunt Îngerii Păzitori. Ei sunt obișnuiți cu modul nostru de a ne raporta la viață și tot ce își doresc este să ne ajute. Ca să o poată face, au nevoie să le cerem asta. Orice entitate de lumină se supune liberului arbitru. Dacă nouă nu ne este bine, ei nu pot să ne ajute dacă nu le cerem să o facă.

Arhanghelii sunt un fel de îngeri de rang mai înalt sunt îngeri care au un fel de ,,fișa postului” cum spune o bună prietenă . Ei au misiuni specifice și ne ajută să înțelegem și să ne creștem potențialul spiritual. Sunt mulți Arhangheli dar unul dintre cei mai importanți este Mihail. El ne ghidează, ne protejează și ,,aduce” în viața noastră ce avem nevoie pentru a depăși momentele dificile, pentru a trece la o altă etapă de viață, pentru a face ce este conform cu misiunea noastră divină și ce este pentru binele nostru cel mai înalt.

Azi avem nevoie să știm că nu suntem victimele nimănui. Fiecare situație de viață ne pune în postura de a alege și, pentru că de obicei nu avem încredere în noi și în potențialul nostru, alegerile le facem pe fondul unor frici: să nu rămânem singuri, să nu fim abandonați, să nu pierdem pe cineva sau ceva, etc. Dar toate aceste frici ne îndepărtează de esența noastră Divină iar Mihail ne spune că suntem puternici și este important să ne păstrăm mintea deschisă pentru a ne putea focaliza pe soluții și nu pe probleme. Toți avem probleme ... da! Dar aceste probleme vin din mintea noastră care se complace în starea de victimizare. Azi ridică ochii din pământ și privește drept înainte. S-ar putea să vezi că sunt oameni care vor să te ajute, s-ar putea să vezi că în noroiul atât de prezent cresc nuferi minunați, că norii sunt doar deasupra ta și a te deplasa înseamnă a te îndrepta spre soare. Putem face asta și Mihail ne este alături pe acest drum. Are nevoie doar să-i cereți să vă însoțească.

Rugăciune:
,,Arhanghele Mihail, îți mulțumesc că m-ai sprijinit în această situație (descrie situația). Te rog să mă ajuți să fiu în orice clipă plin(-ă) de credință și de pace.”
Așa să fie și așa este!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu