luni, 27 noiembrie 2017

Mesaj intuitiv pentru săptămâna 27 noiembrie - 3 decembrie 2017


Se pare că săptămâna următoare, pentru unii dintre noi, poate fi mai liniștită. Îmi place foarte mult să folosesc cardurile Native Spirit, ale lui Denise Linn, le simt mai aproape de sufletul meu pentru că iubesc natura și spiritele naturii dar mai ales pentru că în spatele fiecărei imagini este o foarte frumoasă poveste. 

Nativii americani spun că vindecătorii sunt acele suflete care au reușit să rămână în barcă și să supraviețuiască celor mai mari și provocatoare intemperii. Și pentru că au avut și au materializat această forță, ei primesc această misiune ... aceea de a ajuta alte suflete să se vindece. Nu îi poți ajuta pe alții dacă tu nu ai trăit și nu ai învățat să-ți gestionezi propriile limite. 

Totuși, în fiecare dintre noi există un vindecător. Cu cât vântul a bătut mai tare și ți-a îndoit tulpina mai mult, cu atât rădăcinile s-au înfipt mai adânc în pământ. Astfel, se formează un câmp energetic al vindecătorului, care ne înconjoară și ne susține cu fiecare experință trăită. Și tu ești un vindecător!

Ia o foaie de hârtie și scrie pe ea toate momentele dificile din viața ta, toate momentele în care ai simțit că te clatini și totuși, o forță mai presus de tine te-a ajutat să reziști și să depășești acele provocări. Apoi scrie în dreptul fiecărui moment ce a ieșit la suprafață și poate fi considerat un beneficiu. Apoi repetă de 9, 11 sau 22 ori: ,,Sunt un vindecător, sunt vindecat!”

... pentru că atunci când ești vindecat o frumusețe radiantă te înconjoară. Ești frumos la interior și la exterior. 
,,A călca în frumusețe” este o noțiune care vine din tradiția nativilor Navajo ... HOZHO NAASHA ... și care poate fi interpretat ca ,,a fi în echilibru cu calea naturală a vieții”. Cu cât aduci mai multă frumusețe în viața ta, în jurul tău, în mediul tău, în corpul tău, cu atât mai multă îți va oferi viața prin toate formele ei de manifestare. 

Nu te izola de tine și de ceilalți. În ultima vreme avem tot mai mult tendința să facem asta. Ieși în natură, plimbă-te și inspiră adânc frumusețea care te înconjoară. Inspiră fiecare părticică a frumoasei noastre planete. Binecuvântează-te pe tine și lumina din tine ... și vei străluci.

Încearcă să aduci frumusețe în casa ta și în locul în care îți petreci o mare parte a timpului. Poți să faci asta prin lucruri mărunte: o lumânare, o plantă, o vază cu flori, o piatră semiprețioasă sau chiar prin a spăla geamurile ... da! Cu cât sunt mai curate, cu atât lumina va pătrunde mai ușor prin ele iar tu vei vedea totul mai limpede, mai clar. 

Săptămâna aceasta suntem atenționați să acordăm mai multă încredere intuiției și să vorbim din inimă. Apa curăță, purifică, vindecă. Tocmai de aceea, este important să acordăm o atenție deosebită curățării trupului și a spațiului. Daca observați, toate cărțile extrase ne vorbesc despre vindecare și ea nu se poate realiza intr-o singură direcție. Așa cum trupul este templul sufletului, casa este templul trupului, natura este templul casei ... Deci, avem nevoie de vindecare în toate aceste aspecte ale existenței noastre și indiferent că acest proces începe din exterior spre interior sau invers, este de dorit să investim în această perioadă în acest proces. 

Fiți atenți și precauți cu apa din viața voastră, indiferent ce formă are ea: umiditate, nori, ceață, ploaie, apa de băut, apa din hrană, oceanele, mările, râurile, apa de baie sau duș. Beți mai multă apă decât de obicei dar purificați-vă apa cu aparate speciale sau cu puterea rugăciunii. Purificați-vă spațiul de locuit și/sau de muncă, făcând curat și folosind apa. Este o perioadă bună pentru detoxifierea trupului cu ajutorul apei și a sucurilor naturale de fructe și legume. 

Continuă provocările pe relații. De aceea avem nevoie de mai mult timp pentru relaxare și nu întâmplător avem o săptămână cu multe zile libere. Ar fi bine să profităm de ele.

Dumnezeu Tatăl Este Calea și Lumina! Așa să fie și așa este!
Monica Turic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu