duminică, 12 noiembrie 2017

Mesaj intuitiv pentru săptămâna 13-19 noiembrie 2017

Se pare că nu scăpăm de provocări nici în această săptămână. Totuși, aceste provocări  ne scot în evidență puterea interioară. Suntem încurajați să ne continuăm drumul, să nu ne oprim, să nu ne pierdem timpul cu văicăreli și victimizări. Dumnezeu ne-a dotat cu tot ce avem nevoie pentru a reuși, avem toate instrumentele necesare pentru asta. Poate că până acum nu prea am știut ce să facem cu aceste instrumente sau chiar dacă am știut, nu am avut curajul să le utilizăm. Acum este momentul! Obișnuiesc să spun că mintea ne păcălește foarte ușor, ne spune că nu avem curaj și este normal să ne fie frică de situațiile noi. Păcăleala constă în faptul că nu avem curaj. Toți avem curaj, toți experimentăm frica. Și frica și curajul sunt opțiuni pe care noi le avem pentru a ne manifesta în viață. Păi dacă sunt opțiuni atunci, fiecare poate face o alegere. Ca să afli cine ești cu adevărat, ai nevoie să înveți să alegi CURAJUL. El este un instrument și se ,,ascute” singur prin utilizare. Cu cît este mai des folosit, cu atât devine mai bun. 

Avem tendința să facem ceea ce știm cel mai bine: COMPROMISURI. Știm foarte bine că atunci când luăm decizii noi și începem să ne schimbăm viața, cei care ne sunt aproape s-ar putea să nu fie foarte confortabili cu aceste noutăți. Atunci când te manifești prin puterea interioară, cei pe care i-ai obișnuit și le-ai permis să iți dicteze direcția în viață, nu vor sta cu mâinile în buzunar. Nu le va place să te știe independent pentru că nu te mai pot controla. Au menținut aceste control, mai mult sau mai puțin conștient, din frică, din grijă pentru tine și în mare parte pentru că așa se simt ei importanți și nu sunt singuri ... da, de asta ne este frică tuturor, de SINGURĂTATE. Fii sincer cu tine! Înțelege și acceptă că niciodată compromisul nu a adus ceva bun pentru tine, poate doar o situație ,,călduță” care însă, ți-a răpit mult din puterea interioară. Atunci când faci compromisuri, nu ești liber ci, dai puterea ta altora care vor decide pentru tine. Ia-ți puterea înapoi, fii asertiv și exprimă-ți adevărul personal, stai drept în fața propriilor credințe.
Toate provocările din ultimele săptămâni ne-au provocat stări de oboseală și tot ce ne dorim este să stăm, să ne odihnim, să dormim. Tendința organismului este spre consum redus de energie și efort minim. Dar, fiecare a realizat că statul și dormitul nu ajută foarte mult. De fapt, cea mai mare nevoie a corpului este să se curețe, să se elibereze de toxinele acumulate prin alimentație, stres și chiar sedentarism. Cel mai important aspect al acestei săptămâni este decizia și acțiunea în direcția schimbării stilului de viață. Toate aceste carduri sunt mesaje care ne împing la acțiune în interes personal prin activități care să ne stimuleze corpul, să ne detensioneze mintea, să pierdem din kilogramele acumulate. Cele mai recomandate sunt plimbările în natură, mersul pe distanțe lungi sau exercițiile de yoga. 

Așadar, mesajul săptămânii este legat de schimbarea stilului de viață și redobândirea puterii interioare. Decidem și începem să acționăm pentru binele personal și manifestarea propriei individualități, învățăm să ne repoziționăm față de cei care au avut până acum putere asupra noastră și ne-au condus destinul prin teama noastră de asumare și responsabilitate. Învățăm cum să fim asertivi fără să mai facem compromisuri și începem un program de exerciții pentru a ne curăța și elibera corpul de toxine. 

Dumnezeu să ne fie calea și lumina!
Monica Turic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu