duminică, 19 noiembrie 2017

Mesaj intuitiv pentru perioada 20-26 noiembrie 2017

Pentru că intrăm în perioada Îngerilor Vestitori și pentru că cei mai apropiați îngeri de noi sunt îngerii protectori, am ales să folosesc pentru acest mesaj, Tarotul Guardian Angels al lui Doreen Virtue & Radleigh Valentine.

Vestitorii sunt îngeri care fac parte din Corul Principatelor și mie îmi sunt tare dragi. I-am întâlnit prima dată într-o meditație cu îngeri și prezența lor m-a încărcat de bucurie și iubire. Acest cor este alcătuit din 8 îngeri, îngerul acestei săptămtămâni fiind Vehuel care obișnuiește să stea pe acoperișurile caselor și să privească tot ce se întâmplă și tot ce facem noi. Este îngerul altruismului, al iubirii universale, al toleranței și al glumelor. Atunci când îi cerem ajutorul, el poate deveni pentru noi un fel de binoclu cu care putem privi oriunde, în special acolo unde ne trimit nevoile de a rezolva dificultățile cu care ne confruntăm.

Săptămâna 20-26 noiembrie ne provoacă la nivel mental. Ne năpădesc multe gânduri și cele mai mari provocări sunt în sfera relației de cuplu și a finanțelor. Acum ne arătăm lipsiți de răbdare, de toleranță și de înțelegere. Se activează amintirile legate de neîmpliniri, nereușite, ce a făcut sau nu a făcut bine partenerul/partenera, cât de mult am învestit noi în această relație și nu ne-am ales cu nimic, nici măcar respect, cât de multe am fi putut face dacă nu am fi avut acest partener care ne-a tras în jos, etc. Nimic nu ne mai convine și vrem să terminăm orice drum împreună. Este o perioadă în care nu vom mai fi toleranți față de dependențele celuilalt. În fiecare familie există cel puțin un dependent de alcool dar nu numai ... poate fi dependent de alte droguri, de tutun, de mâncare, de jocuri pe calculator și multe altele. Toate acestea ne provoacă probleme de somn, sentimente de vinovăție și neputință și suntem astfel tentați să ne amintim tot ce a fost mai rău în trecut.

Îngerii ne spun că este momentul ăla de ,,Mai ai puțină răbdare și nu forța lucrurile.” Suntem prea duri cu noi și avem nevoie de mai mult optimism. Dacă lăsăm aceste gînduri să ne stăpânească, nu vom face altceva decât să ne lăsăm EGO-ul să-și facă de cap.

Tocmai de aceea, Îngerul Vehuel vă stă la dispoziție și vă poate arăta ce se poate întâmpla în funcție de alegerile pe care le veți face. Apoi se va ține de capul vostru să luați o decizie și să vă țineți de ea. Acestui înger nu-i plac minciunile și vă va orienta spre adevăr și relații potrivite și fericite. El vă mai poate ajuta și în alt fel. Vă poate ajuta să vă purificați trupul și sufletul, să deveniți conștienți de gesturile și de cuvintele voastre, să întrezăriți viitorul pentru a face alegeri corecte.

Așadar, această săptămână ne învață să ne păstrăm răbdarea și optimismul, să facem alegeri corecte pentru noi și cei cu care suntem în relație, să privim în viitor și să aflăm ce impact de materializare au gândurile și cuvintele noastre.

Dumnezeu Este calea și lumina!
Așa să fie și așa este.
Monica Turic

P.S. Voi reveni cu o descriere mai complexa a îngerului Vehuel tot pe acest blog.

Un comentariu: