duminică, 19 noiembrie 2017

Îngerul VEHUEL





Ingerul Elevatiei Spiritule pana la Maretie, Intelepciune si Grandoare, Inger al Uniunii si Fraternitatii


Guverneaza Pacea Paradisiaca - "Omul a ajuns la razboi, pentru ca traieste intr-o lume in care nu sunt recunoscute Fortele Legilor Divine, ci opusul acestora."

Perioada de influenta: 23 Noiembrie -27 Noiembrie (Inger Pazitor al celor nascuti in aceasta perioada)
Ingerul Inimii pentru cei nascuti in 25 Februarie, 9 Mai, 23 Iulie, 6 Octombrie, 17 Decembrie
Ingerul Intelectului pentru cei nascuti intre orele 16:00 to 16:19


(In zilele de influenta a Ingerului Vehuel si cu 5 zile inainte (influenta in crestere) si dupa (influenta in descrestere) acestea (in cele 10 zile, inainte si dupa insa, influenta este mai slaba, in celelalte 5 zile ale anului, cand influenteaza planul inimii, la orele in care influenteaza planul intelectual sau oricand simtiti nevoia, lasati-va invaluiti de energia sa, de Pacea si Iubirea pe care o trimite oamenilor. Cateva cuvinte (Ex: Vehuel, Inger al Elevatiei Spirituale, indruma-ne intr-o existenta luminoasa, dizolva suferintele noastre, vindeca gandurile noaste si elibereaza-ne de tot raul si influentele negative, pentru a trai in fericire, in abundenta, in uniune si pace si pentru a evolua spiritual. AMIN) pot face minuni, pot apara omul de rau, nenorociri si dezastre, de energiile negative care cauta sa distruga viata. Psalmul sau este 145:3)


Vehuel /Vehu-el/ = Lat. Deus Magnus et Excelsius / Dumnezeu cel Mare si Inaltat
Guverneaza peste oamenii mari si peste cei care se ridica si se disting prin talentele si virtutile lor.

Ofera inspiratie in a descoperi secretele si tot ce trebuie sa fie descoperit pentru a trai in echilibru si a evolua spiritual.
Ordinul: Principatele
Arhanghelul superior: (Ebr.) Rafael / (Chr.) Haniel


Acest inger este invocat pentru:
- prosperitate, beatitudine, fericire
- dizolvarea egoismului
- schimbare, directia schimbarii, a prelua controlul asupra propriei vieti
- a se elibera de natura inferioara si a se stabili, intr-o existenta luminoasa
- a se elibera de suferinte, a vindeca un spirit chinuit
- a dezlega mistere
- a atinge starea de iluminare prin detasarea de lumea materiala
Obs: putem cere ajutor Ingerului Vehuel pentru cei apropiati noua, pentru colegi, amici, cunostinte, oameni care sunt sclavi ai lumii materiale. El poate vindeca comportamente gresite si influente negative (egoismul, ipocrizia, lipsa de principii, pasiunea scapata de sub control, ura, frica de materie). Putem, deasemenea, cere protectie si indrumare atunci cand suntem victime ale unor asemenea oameni/comportamente..


Daruri si puteri care pot fi obtinute lucrand cu Ingerul Vehuel sau in urma invocarii:
- inspiratie
- se produc schimbari mari, radicale, in viata omului: o viata fericita va lua locul unei vieti traite in suferinta; abundenta si decenta vor inlocui lipsurile materiale; ganduri limpezi si clare vor inlocui blocajele de gandire; libertatea si puterea vor inlocui dependenta si servitutea;

- Ingerul Vehuel ofera celor care pot actiona pentru a aduce Fericirea Cereasca in lumea pamanteasca, mijloacele de a reusi material si spiritual, ghidandu-i in permanenta si sprijinindu-i pe tot parcursul existentei.
- iluminare; evolueaza spre maretie si intelepciune prin serviciile aduse celorlalti
- conexiunea directa cu Dumnezeu


Meditatia la acest nume /Vehu-el/ aduce fericire in sensul cel mai profund, apreciere pentru tot ce aduce viata. Omul gaseste puterea sa-si limiteze dorintele egoiste, invata sa deosebeasca nevoile sufletul de cele ale egoului.


Obs: Exista situatii speciale, cand ar trebui sa lucram cu acest inger. Fiti atenti la semnele care apar pe picioare, glezna, talpa, pulpa piciorului. Piciorul stang va poate sugera sechele, conflicte, semne ale trecutului si ale unor situatii insuficient clarificate: ciuperci care nu se mai vindeca, degete amortite, lovituri, taieturi, etc. Aceste semne pot simboliza cai gresite, alegeri proaste, desertaciune si egoism. Ramase nerezolvate, aceste conflicte pot afecta piciorul drept (viitorul). Un exemplu ar fi: un hematom ignorat la piciorul stang este urmat de un atac vascular la piciorul ... drept. Acesta poate fi un "semn" a ceea ce incerc sa va explic, o manifestare in plan fizic a unor conflicte din trecut care trebuiesc rezolvate pentru a nu fi afectat viitorul. Puteti incerca, prin meditatie la numele Ingerului Vehuel, prin invocarea sa, prin intelegerea greselilor trecutului sau prin a cauta sa intelegeti lectiile sale, caile sale, sa vindecati acele anomalii, acele conflicte din trecut, pana nu este prea tarziu. Primul lucru pe care trebuie sa il intelegeti este nevoia de PACE, fara de care nu puteti accesa energiile divine, nu puteti beneficia de ajutorul acestui inger minunat si nu puteti ajunge la echilibru si vindecare. Practicati si impamantarea, plimbari in aer liber, plimbari descult in locuri inverzite, pe nisipul curat de la malul marii, prin rauri si ape curate.



Pentru cei influentati de acest inger sau care aleg sa lucreze cu el:
- purtator de viata, abundenta, bogatie, si bucurie
- vorbeste frumos, dulce, reuseste prin cuvinte sa imblanzeasca oamenii, sa calmeze, sa seduca si sa atraga iubire
- fiinta pasnica, fericita si rafinata
- suflet sensibil si generos
- altruism si diplomatie
- ascensiune sociala
- se distinge prin talentele, virtutile si generozitatea sa. Va fi pretuit de toti oamenii buni care care poseda aceleasi calitati si virtuti.
- incurajeaza, prin exemplu personal, toti oamenii, sa devina mai buni, mai generosi, sa iubeasca adevarul si sa ajunga la el prin intelepciune si credinta in fortele si victoria binelui
- elibereaza oamenii de dorintele instinctuale si le ofera perspective de evolutie spirituala
- sursa de inspiratie pentru cei din jur
- prudent in judecata, atent la detalii, cu respect pentru adevarul superior si dragoste de dreptate (sunt oameni care, daca au luat o decizie gresita sau au judecat pe nedrept un om, isi amintesc intreaga viata si cauta sa repare complet acea greseala, indiferent de pretul care trebuie platit)
- simt al umorului fin, pot critica fara aroganta, pentru a trezi oamenii si a-i indruma pe calea cea buna
- este generos si bun sfatuitor desi individualist, inovator desi pastrator al traditiei, echitabil desi alege sa ignore anumite situatii inechitabile (le vede dar nu le ataca direct), dinamic dar stie cand sa se opreasca pentru odihna sau planificare, inteligent desi are momente in care alege sa ignore situatii, vorbe sau acuzatii prostesti, ca si cum n-ar fi vazut, inteles sau auzit.
- are aspiratii mari
- reuseste sa se faca inteles de toti oamenii, indiferent de clasa sociala
- familie unita si armonioasa; casatoria ii da stabilitate
- persoana morala si cinstita
- isi tine promisiunile, este punctual si nu tulbura apele acolo unde traieste sau munceste


Alte posibile caracteristici:
- iarta cu usurinta greselile altora, oricine ar fi ei
- iubeste vointa divina si se lupta pentru slava lui Dumnezeu
- fizic placut si elegant, persoana rafinata, deschisa si inteligenta, nu este o tinta a tradarii si inselaciunii. (Oamenii cu intentii rele aleg, mai degraba, sa il ocoleasca)
- viata ii ofera nenumarate oportunitati
- da dovada de maturitate si noblete de caracter. Prezenta sa pe Pamant este remarcabila.
- capabil sa se detaseze de lumea materiala, de materie
- elaboreaza semintele gandirii umane
- suflet mare, traieste devotat cauzelor mari si benefice pentru omenire
- devotat oamenilor si bunastarii lor, devotat marilor cauze ale omenirii; mare personalitate, persoana "cheie", om capabil sa schimbe directia omenirii
- uneste oameni si natiuni; aduce lumea impreuna; uneste destine; uneste Cerul cu Pamantul
- il apara intotdeauna pe Dumnezeu

Ezoteric:
- glorificarea Divinului, meditatie si vizualizare, abilitatea de a accede la lumi paralele, pentru a fi in contact cu locuitorii lor si/sau cu persoane decedate
- unificarea sufletelor
Profesional:
- foarte creativ: literatura, literatura de specialitate, scriitor celebru
- jurisprudenta, diplomatie
- umor si simt critic (om de afaceri, organizatii de afaceri, manager, lider)
- respect fata de spiritualitate si capacitate mare de dezvoltare (arta, activitati culturale, proiecte de anvergura, etc)
- inspira sentimente de fraternitate; ajutor umanitar; orice profesie care are legatura cu sustinerea celor care trec prin situatii dificile, extreme sau au nevoie urgenta de atentie si protectie.

Sursa: http://eyliot.wixsite.com/esoteric-jewelry/ingerul-vehuel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu