luni, 27 noiembrie 2017

Îngerul Daniel

Îngerul Daniel (28 noiembrie - 2 decembrie) este al doilea înger din Corul Principatelor care alcătuiesc al șaptelea Cor Angelic. 

Îngerul Daniel este ,,Dumnezeu semn al Iertării”. Daniel este un înger mare și foarte frumos. Este îmbrăcat în alb, înconjurat de o aureolă în nuanțe de verde și ruginiu strălucitor. Culoarea ruginiu angelic nu seamănă cu ceea ce asociem noi pe Pământ. Îngerul Daniel are grijă de toată lumea și îi place foarte mult să vorbească. Asta îi aduce titulatura de Îngerul cuvântului și pentru că vorbește continuu, ceilalți îngeri fug de el sub formă de amuzament :) 

,,Glumim cu el căci este chiar adorabil. Are tot timpul ceva de spus, nu tace niciodată. Lui Melchisedec îi place să spună că este ca o moară stricată.”

El mai este considerat a fi și îngerul veștilor bune. Este îngerul telegramelor, al internetului, al fax-ului, al telefoanelor, pe scurt, al tuturor mijloacelor de comunicare scrisă sau verbală. 

Toți cei care trebuie să vorbească în public, să emită un punct de vedere sau să-l dezbată ori să se prezinte la tribunal pentru a-și apăra cauza ar trebui să i se roage lui Daniel. El vă va darui vorba dreaptă și miloasă. El este și îngerul adevărului și al loialității. La el se pot ruga cei care cântă și au spectacole cu public, politicienii care sunt în perioada alegerilor dar numai dacă intențiile lor sunt loiale și respectă adevărul vor fi și ajutați. 

Îi are sub aripa sa pe studenți, mai ales în perioada examenelor. El se agură că fiecare are cuvintele cele mai potrivite pentru a exprima ceea ce este notat favorabil. Se folosește de darul său oratoric mai ales în sfera sentimentalului.  Ajută la rezolvarea certurilor dintre parteneri și sprijină căsătoriile bazate pe o comunicare sinceră și plăcută. 

Copiii Îngerului Daniel sunt foarte trufași. Ei nu aleg decât de la foarte bine în sus. Sunt niște seducători înnăscuți. Vă vor face din vorbe și veti cădea ușor pradă farmecului lor. În același timp sunt intelectuali dar au dificultăți de manualitate. 

Îngerul Daniel este asociat cu procesul de ascensiune și lucrează cu Arhanghelul Mihail și Arhanghelul Gabriel pentru a ajuta cu tranzițiile pe care oamenii și lumea în ansamblu trec în acest moment în istoria Pământului. Îngerul Daniel lucrează cu Arhanghelul Mihail și Arhanghelul Rafael pentru a aduce energia iubirii necondiționate care urmează să fie exprimată în totalitate. Îngerul Daniel apare la tot mai mulți oameni din întreaga lume, prin vise, în timpul meditației, când este invocat în mod spontan. Îngerul Daniel vine mai des la noi în timp ce noi medităm sau visăm, iar prezența sa este puternic iubitoare, calmă și pașnică.


Sursa: Biblia Îngerilor - Scrieri inspirate de Îngerii Luminii, Joane Flansberry

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu