sâmbătă, 4 februarie 2017

Mesaj intuitiv pentru Luna Februarie 2017

Mesajul a fost primit cu ajutorul cardurilor Earth Magic Oracle Cards, Steven D. Farmer - psihoterapeut transpersonal.

Mesajul primit de la ingeri la inceputul anului 2017:

,,Avem tendinta sa functionam dupa aceleasi tipare: teama de a schimba directia, sentimente de vinovatie, regrete, ingrijorari; ,,Daca nu am suficiente resurse pentru a-mi pune planurile in aplicare, daca nu aleg varianta cea mai buna pentru mine, daca, daca, daca ...!?" Pentru a materializa ceea ce ne dorim, avem nevoie de ganduri centrate pe reusita, iar ingerii ne spun sa lasam toate aceste framantari in seama lor si sa fim atenti la semnele prin care ei ne ghideaza.”

Atmosfera Generală 

Dupa cum arata si prima carte, avem o luna de foc, o luna in care sufletul nostru arde cu pasiune si noi experimentam stari si dorinte intense, entuziasm pentru o cauza pe care o consideram nobila si ne raportam la ea cu devotiune.

Inca de la inceputurile existentei, omul a fost fascinat de foc. Focul a produs schimbari majore in istoria umanitatii, el este capabil sa genereze lumina si caldura, ne ajuta in prepararea si gatirea hranei, ne ajuta sa traim ,,la caldura” in locurile in care clima este foarte rece dar ne ajuta si sa tinem la distanta pradatorii, sa facem lumina in intunericul noptii. Sufletul nostru a fost de asemenea reprezentat printr-o flacara divina iar cele doua tipuri de energii, cea telurica si cea divina se intalnesc in trupul nostru in chakra inimii nascand flacara violet.

Cartea extrasa aduce in prim plan un barbat care executa o ceremonie a focului si care reprezinta pregatirea razboinicului inainte de a pleca la lupta. Asadar, atmosfera generala a lunii este data de energia focului si de pasiunea cu care noi ne urmam dorintele sufletului, capacitatea de a fi prezenti si perseverenti in batalia pe care o ducem cu fortele intunericului, atat pentru a ne apara interesele cat si pentru a le arata forta si determinarea cu care ne manifestam curajul.

Si pentru ca este vorba de luna februarie, ne putem gandi si la relatiile de iubire, la partenerii intimi pe care ii dorim sau ,,îi vânăm”, la pasiunea cu care ne dedicam acestor relatii, la inima care bate mai tare si respiratia care este accelerata atunci cand suntem in preajma persoanei iubite, la dorinte sexuale, la intensitatea trairilor.

Provocarea lunii 

Februarie este o luna in care incepem sa experimentam la modul real si sa intelegem importanta armoniei si coeziunii in viata noastra, fiind una dintre lectiile majore ale umanitatii.

Muzica a existat inca inainte de timp, muzica armonizeaza prin vibratie tot ce exista in forma materiala iar stramosii nostri au folosit muzica pentru a intra intr-o comuniune perfecta cu mediul inconjurator si cu multitudinea de specii existente pe pamant, au cautat sa isi multiplice si sa creeze instrumente care sa reproduca cat mai perfect vibratia sunetelor universale si a acordurilor inter-dimensionale.

Cartea reprezinta doua femei care canta la instrumente si care sunt cuprinse de o transa vibrationala in care incearca sa identifice si sa pastreze acorduri muzicale armonioase.

Daca fiecare individ ,,canta” la propriul ,,instrument” fara sa ia in seama sunetul produs de celalalt, muzica nu are acord si este dizarmonioasa creind astfel stari de disconfort si de iritare. Provocarea lunii vine din nevoia de a ne armoniza vocile si de a fi atenti sa pastram coeziunea sunetului si a sufletului. Suntem pusi fata in fata, fiecare cu instrumentul lui si suntem provocati sa gasim un ritm comun, sa ne alaturam celorlalti si sa formam o orchestra care se pune in acord cu vibratia a ceea ce este acum si aici in sulfet si simtire.


Pentru ce ne pregatim in aceasta luna sau ce urmeaza in lunile urmatoare:

Suntem in zorii unei noi zile, acolo unde noaptea se ingemaneaza cu ziua si la orizont distingem razele soarelui care sta sa rasara. Avem un nou inceput, o noua zi ni se deschide in fata plina de oportunitati si reamintindu-ne de ciclicitatea a tot ceea ce experimentam la nivel existential: dupa noapte vine zi, dupa intuneric vine lumina, dupa nori vine soare ...

Am intrat in anul cocosului si acum cocosul anunta trezirea si posibilitatea de a experimenta inceputuri noi si proaspete. Prima parte a zilei, dimineata, se prezinta ca o trecere de la noapte la zi, o trecere al carei tablou ne prezinta inca o parte intunecata in care se disting stelele si luna si o parte care se lumineaza si care permite razelor de soare sa ajunga in cele mai intunecate colturi.

Este dificil sa spunem unde se termina ce este vechi si unde incepe noul, totul se petrece gradual insa, ceea ce este clar, este ca urmeaza lumina zilei iar noi putem urmari cum lumea din jur incepe, incet, incet sa se trezeasca. Acum avem ocazia sa ne luam ramas bun de la ce este vechi si sa binecuvantam tot ce vine nou in viata noastra, eliberandu-ne de constrangerile limitative si de orice rezistenta in fata propriului adevar. Avem sansa sa desfasuram noi proiecte si sa ne asumam noi riscuri initiind ceea ce intuitia ne spune ca este bine pentru noi.

Suportul pe care il primim/avem in aceasta luna

In aceasta luna experimentam aptitudinea de a calatori in afara vălului realitatii obisnuite si cea de a discerne si de a mentine echilibrul intre ceea ce omul isi insuseste din mediul natural si ceea ce ofera la schimb. Acest echilibru se raporteaza la starea de sanatate si toate bolile, indiferent ca sunt ale trupului, ale spiritului, ale psihicului sau sunt dezechilibre energetice isi au originea in modul in care ne raportam la existenta noastra, la mediul inconjurator si la relatiile karmice pe care le avem cu cei cu care convietuim.

Oricare ar fi metodele de vindecare, prioritara este vindecarea spiritului. Cea mai mare iluzie in care traim este aceea ca suntem separati de Sursă / Dumnezeu / Marele Spirit sau oricum il denumiti pe Creator.

Traim timpul unei mari si profunde vindecari, incepand cu relatia pe care o avem cu Creatorul. Chemati-va ghizii spirituali si strabunii sa va ajute cu vindecarea oricarui aspect emotional, mental, fizic. Apelati la Creator sa va insoteasca in vindecarea spiritului, alegeti ganduri care va dau stare de bine si confort, vizualizati-va sanatosi si plini de viata, complet vindecati de orice rana, de orice boala.

Asa sa fie si asa este!

Monica Turic

                                       https://www.youtube.com/watch?v=Pj4q0Mc08EY

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu