duminică, 1 ianuarie 2017

Mesaj intuitiv pentru luna IANUARIE 2017

Mesajul intuitiv pentru aceasta luna a fost realizat cu ajutorul cardurilor The Power Deck - The Cards of Wisdom, Lynn V. Andrews. Avem un mesaj extrem de puternic, bazat pe trei notiuni de baza, notiuni pe care se va contura vibratia intregului an 2017: INCREDERE, DESTIN si INDIVIDUALITATE. Haideti sa vedem mesajul scurt pentru luna ianuarie, postat in citirea pe intreg anul 2017:



,,IANUARIE: Mesajul ma amuza :) Suntem felicitati pentru munca bine facuta de pana acum. In fond, ingerii vor sa ne transmita ca sunt constienti de dificultatile prin care am trecut pana acum si ne apreciaza efortul si munca sustinuta. Dar este important sa punem punct si sa mergem mai departe. Este o luna numai buna pentru a ne face planuri si a proiecta noi directii. O luna de inceput de an sau poate chiar o luna de inceput de drum."


Imaginea prezentata mai sus este reproducerea unei picturi al carei titlu este: A Sosit Timpul (Time Has Come). In imagine sunt reprezentate doua femei balinese (de origine indoneziana, din Bali) care se protejeaza de caldura soarelui cu ajutorul unor umbrele care reprezinta VENIREA ZEILOR. De altfel, imaginea in sine reprezinta urarea de ,,Bun venit!" in manifestare a noilor aspecte ale constiintei feminine alaturi de aspectele constiintei patriarhale antice.

Pentru a putea crea un echilibru interior, un echilibru al acestor doua tipuri de constiinta, este esential sa ne cunoastem originile si istoricul de viata. Examinati ce este instinctual in tine si ce vine din constiinta feminina, ce vine din constiinta masculina si ai incredere ca vei gasi raspunsurile pe care le doresti pentru a-ti manifesta cu adevarat puterea. Mesajul se refera la INCREDERE ... la a avea incredere in ce esti si cine esti dar, in acelasi timp si la increderea in ceilalti si pe care o primesti de la ceilalti. Este important sa-ti clarifici acest aspect deoarece, cei care nu au incredere in tine cu siguranta nu te vor sustine ci vor atenta la puterea ta.

Mesajul de atentionare face trimitere la relatia de cuplu ... In love there must be trust (In dragoste trebuie sa existe incredere). Fara incredere nu exista iubire si aflam asta langa cei care isi manifesta gelozia in toate formele ei. Gelozia este una dintre bolile mintii si ale inimii. Asta este o lectie importanta pentru multi dintre noi si o vom invata atunci cand vom avea deplina incredere in inima noastra si vom echilibra cele doua tipuri de energii, masculina si feminina.


Actul tau de putere este cheia DESTINULUI tau. Imaginea prezentata se intituleaza SURSA (The Source) si reprezinta un muzician care canta la fluier si cu ajutorul sunetelor sacre convinge spiritul sa se manifeste conform destinului pe care il are.

Un act de putere vine dintr-un loc al pasiunii ascuns in strafundul sufletului tau, este o expresie personala a cine esti tu in aceasta lume. Ca sa iti gasesti actul de putere trebuie sa-ti traiesti visele. Ce ai face daca ai trai intr-o lume in care ai putea sa faci orice!? Ce frumoasa intrebare ... descopera ce raspuns ai da si incepe sa faci acel lucru. A-ti gasi puterea inseamna de fapt, a-ti gasi destinul.

Floarea de lotus reprezinta nasterea naturii tale spirituale, a adevaratului tau destin.


Imaginea prezentata se numeste Reuniunea Membrilor Consiliului (Meeting the Members of the Board) in care sunt prezentati oameni care au ajuns la un anumit nivel de satisfactie si traiesc intr-o permanenta rutina in care orice idee in afara acestei rutine este privita ca neobisnuita, ciudata sau chiar nebuneasca. Pe langa oameni imbracati in costume, este reprezentat un nativ american, acela care sparge tiparele si inlatura rutina. Mesajul pe care il primim este legat de acceptarea faptului ca inainte de a ne putea manifesta puterea, este important sa ne manifestam individualitatea, sa avem curajul sa spunem: ,,Asta sunt, astea sunt valorile mele, asta stiu sa fac si nu accept nimic in afara propriilor convingeri." Puterea sta in individualitate si in capacitatea de a te vedea prin proprii ochi si nu prin aprecierile, criticile sau parerile celorlalti despre tine. In cultura lui, nativul american este un spirit liber care se manifesta la fel in orice mediu se afla. El nu se teme sa fie judecat de ceilalti pentru ca el stie cine este si fiind sigur pe el, se prezinta ca atare. Noi, cei care traim in cultura moderna, ne temem de tot ce vine de la ceilalti si se refera la noi ... pentru ca ne-am pierdut contactul cu adevarata putere, cea care stie cine suntem si care ne este destinul. Asadar, luati-va puterea inapoi si manifestati-va propria individualitate. Acesta este destinul nostru, al fiecaruia.

Asa cum spuneam si la inceput, o luna cu puternice simboluri, toate legate de putere si destin. Ianuarie este o luna de destin, o luna de inceput in a ne manifesta propriul destin ... o luna in care invatam sa aducem un echilibru energetic intre feminin si masculin pentru a ne regasi puterea individuala. Asa sa ne ajute D-zeu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu