miercuri, 1 iunie 2016

Mesajul Ingerilor pentru Luna Iunie 2016


Intotdeauna cand apare Mihail in citiri stiu ca vom avea o perioada provocatoare. Arhanghelul Mihail este unul dintre ingerii pe care ii simt foarte puternici in ce priveste determinarea cu care ne imping inainte. Eu cu Mihail nu prea pot sa negociez :)) Prezenta lui este impunatoare pana cand inteleg si accept ca directia pe care mi-o arata nu poate fi ignorata ... tocmai de aceea il iubesc asa de mult si stiu ca el vine cu salturi mari in directia misiunii pe care o avem. Asadar, putem spune ca luna iunie este o luna provocatoare dar in acelasi timp o luna in care vom fi nevoiti sa renuntam la si mai multe bagaje pe care le tot caram din inertie. Va fi o luna in care vom fi in cautarea adevarului, vom fi impinsi sa spunem adevarul si nu vom mai tolera altceva decat adevarul. Ideile noi vor fi foarte prezente si tendinta va fi spre a ne manifesta la cote maxime intelectul. De aici vor apare si provocarile pe corpul fizic. Presiuni si dureri de cap si spate vor fi aproape obisnuite. Suportul ne va veni de la pamant si de la natura. Natura la randul ei va fi ,,razvratita" si va incerca sa curete si sa se elibereze de tot ce o apasa. Care este rostul acestor descarcari!? Eliberare si curatare, adica exact treaba lui Mihail :) Mesajul lui: Fii atent la tot ce faci, ce spui, ce decizi ...

In primele 5 zile ale lunii, unii sunt entuziasmati pentru ca simt ca ceva nou urmeaza sa isi faca loc in viata loc. Altii, mai putin flexibili si care inca au dificultati in a iesi din zona de confort, vor simti anxietate si nesiguranta. Pentru toti experienta va fi ceva neasteptat, ceva de care avem mare nevoie pentru a ne elibera si/sau pentru a invata ce avem de facut mai departe pentru a avea succes.
Este o perioada in care, aspectele financiare  si legale ne vor ocupa o pare parte din timp si din atentie.  Ar fi bine sa gasim modalitati eficiente pentru a comunica clar si concis directia spre care vrem sa ne deplasam, ba mai mult, sa ne asiguram ca cei carora le comunicam au si inteles exact ce ne dorim. Nu va jucati cu informatia si nu va grabiti. Luati-va timpul necesar pentru a re-evalua acte, documente, contracte si a va clarifica ce este de domeniul trecutului, ce are nevoie de retusari si ce reprezinta interesul pe care il veti urmari in viitor. Astfel va va fi mult mai usor sa va gestionati timpul si sa nu va risipiti atentia in alte directii decat cele dorite. Fiti atenti la oamenii din jur. Este posibil sa intre in viata voastra oameni noi, oameni de care aveti nevoie, oameni care se dovedesc a fi de incredere. Este o perioada foarte interesanta din acest punct de vedere. Ca si cand incepem sa ne atragem puternic in functie de misiune, in functie de lectii, in functie de vibratie ... Incepem sa ne regasim tot mai multi si sa ne indeplinim misiunea impreuna.

Provocarea lunii va avea ca obiectiv curatarea fizicului, materialului de tot ce este toxic si distructiv. Astfel, atat corpul fizic la nivel micro, cat si planeta Pamant la nivel macro, vor trece prin curatari puternice si profunde. Clima ne va da de furca prin permanentele oscilatii in care elementele apa, aer, foc vor fi foarte active. Arsita va fi greu tolerata din perspectiva respiratiei si a senzatiei de sufocare. Ploile vor apare brusc sub forma de furtuni si temperaturile vor scadea brusc. La fel se intampla si cu corpul fizic. Temperaturi oscilante, cand febra, cand temperatura sub cea obisnuita. Transpiratii si stari de frig, raceli si infectii care ne vor da peste cap sistemul imunitar si vor crea stari de oboseala si nevoia profunda de odihna. Productivitatea si atentia scad, tocmai de aceea este important sa ne pregatim din timp pentru aceste momente si sa luam aceste informatii ca fiind o avertizare pentru a ne proteja mai mult si a fi mai atenti la nevoile corpului nostru.
Multi se vor confrunta cu boli grave. Gabriel ne spune ca au puterea de a depasi aceste provocari si au nevoie doar de curajul de a le infrunta si de credinta ca tot ce ni se intampla are un scop si de cele mai multe ori acest scop este evolutia personala.

Rafael ne este alaturi, ne sustine in tot acest proces. Nu se putea fara el si fara energia lui vindecatoare. Toata lumea are nevoie de aceasta curatare, de aceasta detoxifiere, fara exceptie. Ar fi minunat sa incepeti imediat un regim de detoxifiere. Apelati la nutritionist pentru detoxifierea corpului fizic, apelati la psihologi/consilieri/coachi pentru detoxifiere psihica si emotionala, apelati la specialisti in masaj si tratamente energetice pentru detoxifiere energetica. Oriunde veti alege sa actionati impactul va fi si in celelalte zone.
Intuitia este foarte puternica in aceste momente. Totusi, nu va lasati atrasi in vise (cu ochii deschisi) ci este necesar sa fiti practici, organizati, realisti si clari in ceea ce va doriti. Dar mai ales, NU AMANATI in a avea grija de voi, in a va prioritiza, in a va aduce clipe de bucurie si implinire. Sunt multe persoane toxice in viata noastra si avem tendinta sa le acceptam fiind foarte indulgenti si evitand sa ne impunem punctul de vedere din teama de a nu-i rani sau chiar din teama de singuratate. Este momentul sa ne intrebam dece inca mai avem nevoie in viata noastra de astfel de persoane!? Cand o sa intelegem ca abordand acest comportament nu ne facem bine nici noua dar nici lor!? Noi ii acceptam din teama de a nu-i rani iar ei cred in continuare ca este bine ce fac din moment ce noi ii acceptam. Este un circuit pe care ar fi bine sa il intrerupem si sa ne detasam pentru a face loc in viata noastra, persoanelor cu care rezonam cu adevarat.

Am sentimentul ca de la inceputul anului ne-am pregatit pentru aceasta luna. Avem nevoie de atentie, de verticalitate si integritate in decizii, avem nevoie de perseverenta in optimizarea propriei vieti. Nu mai avem timp de pierdut. Sa mergem inainte, sa cautam lumina :)
Asa sa fie si asa este.
Multumesc pentru ghidare.

Citire realizata cu Archanghel Power Tarot Cards - Doreen Virtue & Radleigh Valentine


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu