sâmbătă, 5 martie 2016

Mesajul ingerilor pentru Luna Martie 2016

Avem o luna plina de ingeri, adica avem mult suport si ghidare. Este in continuare o luna care aduce vindecare si ne impinge sa ne depasim limitele impuse de minte. Avem parte de patru portaluri majore ceea ce inseamna energie multa si provocatoare pentru noi in ideea adaptarii. Ce fel de provocari!? De toate felurile: relatii, familie, loc de munca, domiciliu, educatie ...

Primele 10 zile ale lunii suntem destul de dezorientati, mai ales din punct de vedere emotional. Avem sentimentul acela de ,,urmeaza ceva” si tendinta este sa ne axam pe ceva negativ. Nimic din ceea ce ni se intampla in aceste vremuri nu are o conotatie negativa. Tot ce experimentam are rostul de a ridica vibratia inimi, de a ne conecta cat mai profund si real la Inima Plantei. Este important sa intelegem ca tot ce ne inconjoara functioneaza pe aceleasi principii, aceleasi legi universale.

Aveti planuri !? Minunat ... Ce ar fi sa incepeti sa actionati !? In sfarsit ,intelegem ca nu mai merge sa facem ceva ce nu ne aduce bucurie, satisfactie si nu stimuleaza motivatia. In sfarsit, suntem foarte dispusi sa actionam in directia propriilor dorinte, a propriilor idealuri. Este o perioada excelenta pentru afirmare, pentru inscrierea la cursuri, examene, selectie pentru un loc de munca ...


Urmatoarele 10 zile suntem provocati sa facem aceste alegeri care vin din inima. Este vorba de toate zonele vietii noastre si este important sa stam fermi in fata acestor credinte. Nu ne mai putem minti, nu-i mai putem minti pe ceilalti. Ati tot facut pentru altii pana acum, v-ati tot dedicat viata unor scopuri care, de cele mai multe ori, v-au fost impuse de reguli morale, sociale ... I-ati invatat pe ceilalti ca-i ajutati si le rezolvati problemele!? Acum ati inteles si mai ales acceptati ca a venit timpul vostru, ca aveti potential, ca aveti putere personala, ca aveti nevoie sa va bucurati de viata voastra si sa invatati sa va traiti propriile vise, sa nu mai traiti prin ceilalti. Este timpul dorintelor care devin realitate, este timpul in care incepeti sa actionati cu determinare.
Atentie la relatiile cu partenerii de viata. Aici sunt multe provocari si situatii incerte. Ingerii va cer sa faceti acele alegeri care vin din inima ... fara cearta, fara ura, fara razbunare ... Doar iubire emoticon smile Nu-i asa ca aici primim si invatam cele mai multe lectii!? Nu-i asa ca partenerii ne sunt cei mai buni profesori!? Meditati la asta ...



Ultimele zile ale lunii ne aduc multa putere manifesta si ne este tot mai activa capacitatea de a aduce in viata noastra tot ce ne este util, tot ce avem nevoie. Incepem sa simtim gustul libertatii sufletului, incepem sa avem tot mai multa credinta si incredere in noi si in misiunea noastra. Vor fi momente de ,,Wow ... Despre asta era vorba!!”

Vindecam, vindecam, vindecam ... Relatiile de iubire se curata de toate reziduurile. Parteneri pasesc afara din viata noastra pentru ca si-au incheiat misiunea, parteneri intra in viata noastra pentru ca trecem la o alta forma de manifestare a iubirii. Energiile feminina si masculina au inceput un puternic balans in scopul echilibrarii. Si cum totul este accelerat, putem avea sentimentul de neputinta. Nu uitati ca suntem pregatiti pentru tot ce vine inspre noi.

Asasa fie si asa este !!! Cu voia Domnului mergem inainte emoticon smile


Aceasta etalare a fost realizata cu cardurile Archangel Power Tarot ale lui Doreen Virtue si Radleight Valentine intr-un loc inalt vibrational, in Padurea de Argint din localitatea Sacaramb Hunedoara, sub ghidarea ingerilor a Zeitei Geea, a Zeului Ganesha si a Dragonilor de Pamant si Foc. Multumesc pentru vibratia deosebita si pentru ghidare.

Monica Turic


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu