duminică, 13 martie 2016

Mesaj intuitiv pentru saptamana 14-20 martie 2016


Chiar daca avem sentimentul ca ne aflam in mijlocul unei tornade, putem spune in sfarsit, ca intuim sfarsitul unei perioade foarte grele. Singuratatea si neputinta au fost starile care ne-au apasat si ne-au scos de pe traiectoria pe care, preocupati de ingrijorari si neputinta (frecventa afirmatiei ,,Nu pot!"), am uitat sa fim centrati pe ce ne dorim si sa urmam calea sufletului.

Provocarea saptamanii vine de la Regina de Baghete. Aceasta regina este foarte obisnuita cu statutul ei si stie ca se afla in centrul atentiei. Se simte bine in situatiile de viata pentru ca este optimista si poate sa vada bucuria din orice experienta, dar mai ales sa abordeze orice experienta cu voiosie si delicatete. Este important sa ne pastram calmul si stapanirea de sine. Atitudinea este determinanta. Prin atitudine putem transmite farmec, admiratie si capacitatea de a depasi orice obstacol.

Ce ne aduce aceasta perioada este reprezentat de simbolul regilor si imparatilor: INVINGATORUL. Obstacolele apar ca sa ne demonstram inca odata capacitatea de a ramane fermi in fata propriilor decizii. Ne lasam in adierea energiei Divine, credem tot mai mult si cu tarie in forta Divina si astfel totul se transforma in biruinta. Drumul nostru este tot mai aproape de varf.
Asa sa fie si asa este!

Citire realizata cu ajutorul cardurilor: Tarot - Interpretari si practici secrete, Stephanie Pui-Mun Law si Barbara Moore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu