duminică, 13 martie 2016

Arhanghelul Ramaela

Semnificatie: Bucurie & Ras
Culoare: Galben & Alb
Mesaj:
Bucuria este hrana pentru suflet. Sinele tau etern traieste in bucurie. Daca ai atras-o pe Ramaela, e nevoie sa te focusezi pe bucuria din viata ta. Ea cauta sa iti arate sclipiri ale splendorii tale nemuritoare.
Bucuria nu este ceva ce se poate dobandi. Asemeni fericirii, bucuria de durata este starea ta naturala si poate fi gasita doar in tine. A simti bucurie este un dar spontan. Surprinde-o in tine si in ceea ce te inconjoara si impartaseste-o cu ceilalti in timpul zilei. Cand te trezesti dimineata, esti stimulata gandindu-te ce aduce noua zi, sau energia iti lipseste si ti-e teama de ziua care te asteapta?
Roag-o pe Ramaela sa te ajute sa iti dai seama care sunt lucrurile care iti aduc bucurie pentru a putea sa faci mai mult loc pentru aceste lucruri in viata ta. Bucuria este datatoare de energie si creativitate. Permite-ti sa-ti manifesti creativitatea naturala in moduri care iti fac placere. Foloseste-ti imaginatia si transforma-ti viata intr-o arena de joaca pentru tine, pentru prieteni si familie. Pana si cea mai plictisitoare activitate poate fi transformata in ceva distractiv atunci cand o rogi pe Ramaela sa iti inspire imaginatia si dorinta de distractie.

Si tu poti sa experimentezi mai multa bucurie in viata ta atunci cand ii permiti sinelui tau adevarat sa iasa la suprafata. Ar trebui sa iti propui sa razi de cel putin doua ori pe zi pentru ca rasul are un efect foarte vindecator asupra corpului. El elibereaza endorfine in sange, ceea ce te face sa te simti mult mai bine. Oricand e posibil, imparte bucurie cu toti cei pe care ii intalnesti, pentru ca asa vei crea mai multa energie iubitoare in lume.
Chakra vizata:
A treia chakra, Plexul Solar - Puterea Personala - Galben
Probleme emotionale vizate:
Insatisfactia asupra vietii, teama de viitor
Probleme de sanatate vizate:
Lipsa de energie
Uleiuri din aromoterapie:
Portocala, citronella, trandafiri, iasomie si gardenie
Cristale:
Citrin, calcit galben si de culoarea chihlimbarului



Informatie preluata de pe site-ul: https://joylina.com/angels/angels-a-to-z/18-archangel-ramaela

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu