luni, 2 decembrie 2013

Mesajul îngerilor pentru luna DECEMBRIE 2013

Iată că am ajuns și la ultima lună a anului, care vine cu BUCURIA și MAGIA sărbătorilor de iarnă.

Prezența arhanghelilor Zadkiel și Haniel ne face însă, să conștientizăm că procesul nostru de evoluție continuă. Este o lună în care ne vom centra atenția pe noi și pe cei dragi nouă. Este o lună în care schimbările continuă și, fiind ultima lună a anului, suntem tentați să facem o retrospectivă a ceea ce am experimentat, asimilat, învățat, schimbat și să ne propunem alte experiențe care să ne conducă și/sau să ne aducă pe drumul menit. Suntem mai dispuși să ne privim pe noi prin prisma alegerilor noastre, cu mai multă indulgență și compasiune, dar aceeași atitudine o manifestăm și față de cei dragi ... trecem mai ușor peste nemulțumirile și așteptările legate de ei sau mai bine zis, le vedem dintr-o altă perspectivă ... prin energia iubirii.

Haniel ne aduce luna aceasta multă PASIUNE în tot ceea ce facem și mai ales, acum punem bazele unei înoiri a vieții noastre și în special a carierei profesionale. Făcându-ne retrospectiva și uitându-ne înapoi, înțelegem că, pentru a merge înainte avem nevoie să ne îmbunătățim viața. Avem energia și resursele necesare pentru a aduce aceste schimbări și a face alegeri pe care în trecut, poate le consideram mult mai dificile sau mai dureroase. Este acel moment din viață în care, poate nu știm foarte clar ce urmează să facem dar știm foarte clar ce NU MAI VREM să facem, CE și pe CINE nu mai dorim în viața noastră.

Primele zece zile ale lunii aduc o sensibilitate legată de copii dar mai ales de noi și de copilul nostru interior. Metatron este alături de noi pentru a ne face mai atenți la acest aspect al ființei noastre. Este o lună plină de sărbători în centrul cărora sunt copiii. Ce frumos este să putem să ne redescoperim copilul din noi și să interacționăm sub această formă, să ne dăm voie să ne jucăm. De asemenea, suntem mai sensibili la aspectele sociale legate de copiii fără familii și fără posibilități financiare. Putem să facem un inventar al vieții noastre și să ne aducem aminte care au fost nevoile noastre de copil și cu ce ne-am încărcat copilul interior pe parcursul vieții. Astfel, avem ocazia să aducem o BUCURIE pe care noi considerăm că nu am avut-o ca și copii, unor copii care nu au alte posibilități. Ca să ne vindecăm copilul interior și să echilibrăm tot ce este în dezechilibru, cea mai eficientă atitudine este cea de A DĂRUI. Când dăruim din suflet, sufletul se vindecă și BUCURIA celorlalți devine BUCURIA noastră.

Pentru zilele de 11, 12 și 13 decembrie am cerut mesaje separate deoarece sunt zile care aduc energiile unor sincronicități și ele sunt astfel zile aparte.

11.12.13 este o zi în care avem nevoie de LINIȘTE. Este o zi a noastră cu noi și cu Sinele nostru interior. Avem nevoie de liniște pentru a ASCULTA vocea interioară, mesajele îngerilor sau ghidarea Divină. Ne este recomandat să evităm spațiile aglomerate și zgomotoase, să medităm și să ascultăm ce vine spre noi, pentru căă este o zi în care vom primi răspunsuri la rugăciunile noastre de până acum.

12.12.13 este o zi în care atenția noastră cade pe CURĂȚARE și DETOXIFIERE. Vom primi în continuare răspunsuri la rugăciunile noastre însă este necesar să facem spațiu pentru ceea ce primim, renunțând la ce este toxic pentru noi. Nu putem să ne însănătoșim cât timp credem că suntem bolnavi și continuăm să luăm medicamente ... nu putem să ne simțim fericiți în corpul nostru cât timp îl agresăm cu diete mai mult sau mai puțin corecte ... nu putem să ne manifestăm puterea interioară, cât timp credem că suntem slabi și/sau victime ale vieții/societății/sistemului/guvernului ... Este o zi bună pentru a ne curăța de astfel de credințe, pentru a putea pune în loc convingeri bazate pe pozitivism și optimism.

13.12.13 este ziua în care îngerii ne confirmă că suntem pe calea cea bună. Așteptările noastre pozitive au fost auzite de îngeri și mai ales, au fost împlinite. Tot ce trebuie să facem este să așteptăm cu CREDINȚĂ momentul manifestării lor în lumea fizică. Mai mult decât atât, ei vor continua să aducă în viața noastră oportunități și să vegheze asupra noastră pe măsură ce continuăm să rămânem în credință.

În zilele care rămân până la Crăciun ne vom pregăti pentru această MINUNATĂ sărbătoare. Este o perioadă în care ne vom centra pe latura noastră spirituală și pe purificarea sufletului. Vom continua să ardem ce avem de ars și să transformăm energia în sensul cel mai pozitiv pentru noi.

Momentul Nașterii Lui Isus aduce un echilibru în balanța practicilor spirituale. Vom înțelege că este important să ne privim viața cu respect și că practicile spirituale ne ajută să ne imbunătățim perspectivele cu care ne abordăm propria viață.

Pentru data de 25 decembrie s-a dorit a ne aduce un mesaj, arhanghelul Rafael. Este un mesaj al MIRACOLELOR venite din INTERVENȚIA DIVINĂ. Iată că, ziua nașterii Domnului nostru Isus Cristos este o zi a miracolelor, în care noi toți suntem BINECUVÂNTAȚI, în care primim darurile Creatorului, în care credința noastră este răsplătită, o zi în care primim răspunsuri la rugăciunile noastre în modalități neașteptate. De când am întors această carte, îmi sună continuu în minte: BUCURAȚI-VĂ! BUCURAȚI-VĂ! BUCURAȚI-VĂ!

Ultimele zile ale lunii și implicit ale anului 2013, ne deschid noi perspective de abordare a vieții și a carierei profesionale. Îngerii ne spun că o parte din misiunea noastră ține de procesul consilierii. Experiențele noastre de viață, trăirile și conștientizările noastre pot fi puncte de început în acest proces. A împărtăși face parte din procesul consilierii și, de cele mai multe ori noi credem în mod greșit că, pentru a-i consilia pe alții este nevoie ca noi să avem o viață perfectă și la rândul nostru, să fim perfecți. Până la urmă, ar fi bine să ne răspundem la întrebarea ,,Ce înseamnă perfect?,, Răspunsul ne va aduce impulsul de care avem nevoie.
Îngerii sunt alături de noi și ne ajută să ne dezvoltăm acele aptitudini necesare pentru a urma această cale.

O lună decembrie definită prin BUCURIE și MIRACOLE .... Bucuria eliberării de ce este vechi și nefolositor, bucuria jocului de copil, bucuria transformării și purificării ... MIRACOLUL INTERVENȚIEI DIVINE în manifestarea puterii interioare prin practici spirituale.

Așa să fie și așa este !
Mulțumesc 
Monica Turic


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu